Wednesday, March 20, 2013

cubaan...satu..dua..tiga..


Assalamualaikum ;)

Ingat lagi aku dengan password blog ni. Memula rasa nak delete je blog , tapi sayang oh...sayang giler! So, amik keputusan save semua entry dalam draft. Tak de kena mengena pon kan. HAHAHA


Baru taip dua baris aku dah menguap dan mengantuk heh.. over sangat kan. :)

Sekarang aku tengah final year. Buat thesis adalah sangat susah, time diploma dulu takdelah susah sangat. T____T Susah tak susah, aku kena hadap jugak. Berharap dapat siap pada waktunya. Dahlah ada VIVA bagai nanti. Allahuakbar!


Lagi dua minggu nak final exam. Okay, aku separuh giler dah ni. cewahhh~

Malas nak taip dah! okay bye!